Agile Humans i Smart School od sada u partnerstvu

Agile Humans i Smart School udružuju znanje i resurse kako bi kompanijama i pojedincima ponudili najkvalitetnije obrazovanje i sertifikaciju iz oblasti agilnog menadžmenta

Odgovarajući na potrebe sve većeg broja preduzeća, koja prepoznaju direktnu vezu između uvođenja agilnih metoda rada i postizanja uspeha na tržištu, Agile Humans i Smart School udružuju znanje i resurse kako bi kompanijama i pojedincima ponudili najkvalitetnije obrazovanje i sertifikaciju iz oblasti agilnog menadžmenta.

Širom sveta više od 70% timova u IT industriji uspešno primenjuje agilne metode u svom radu, a sve veći broj preduzeća u drugim sektorima - predvođeni divovima poput Amazona, MekKinsija i mnogih drugih - shvata prednosti rada u tzv. Skram timovima. Shodno tome, sve veći broj oglasa za posao traži i posebno vrednuje znanja, veštine i iskustvo u domenu agilnog. Kako još uvek ne postoji formalno obrazovanje u ovoj oblasti, najbolji izbor su treninzi vrhunskih svetskih stručnjaka u organizaciji onih kojima verujete.


U želji da lokalnom tržištu i regionu ponude treninge i sertifikate u skladu sa najboljim svetskim praksama i trendovima, Smart School se udružuje sa Agile Humans, koji u Beograd i Novi Sad dovode vodeće svetske trenere. “Profesionalci i preduzeća više ne moraju da idu u svet da bi dobili raznovrsne i vrhunske obuke. “Agile Humans je pre svega zajednica agilnih ljudi, a zatim i platforma za njihovu adeknvatnu, kontinuiranu edukaciju”, Jasmina Nikolić, kreator brenda i trener agilnih veština. “Mi verujemo da nas kvalitetna edukacija održava već 18 godina na tržištu. U Agile Humans smo prepoznali kvalitet. Vera u agilni menadžment, svetski priznati treneri i  svetski priznati sertifikati su jedni od ključnih motiva za ostvarivanje partnerstva”, Danijela Rakita, direktorka Smart School. “Podržali smo kreiranje brenda Agile Humans jer je tržište agilnih treninga u Srbiji nedovoljno razvijeno. Svedoci smo velike potrebe za agilnim poslovanjem, i činjenice da je potražnja za agilnim ljudima daleko veće od ponude”, Igor Jovanović, direktor kompanije Modoolar.


Smart School je školski centar specijalizovan za IT edukaciju osnovan 1999. godine u sklopu kompanije Smart d.o.o. Agile Humans je brend kompanije Modoolar d.o.o. kreiran 2017. godine.